Privathospitalet Kollund tilbyder hurtig undersøgelse udredning og behandling af gynækologiske lidelser ved speciallæge i Gynækologi Lasse Raaberg.
Privathospitalet Kollund tilbyder udredning og behandling af gynækologiske lidelser.

 

Har du spørgsmål angående gynækologisk undersøgelse er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på telefon: 74 30 11 30.

 

Jordemoder

Privathospitalet Kollund har samarbejde med ” jordemoder.dk”, en velrenommeret privat jordemoder klinik, der befinder sig på adressen i Fredericia : Bødkervej 3, 7000 Fredericia.

Klinikken tilbyder bl.a.:
Jordemoderkonsultationer
Fødselsforberedelser
Hindeløsning
Din egen jordemoder til fødslen
Ammehjælp

Følgende kan læses på deres hjemmeside:

”Hos Jordemoder.dk får du din egen jordemoder, som sikrer sig, at både du og dit barn trives samt at din graviditet forløber optimalt. Vi er alle jordemødre med mange års erfaring, som giver rig mulighed for at du kan få kompetente og præcise svar.

Graviditeten er en forberedelsestid og den mentale forberedelse til forældreskabet har en stor betydning. Der sker en lang række store fysiske ændringer i og med din krop. Det er derfor en stor styrke at have din egen jordemoder, som har tid til mere end blot at måle dit blodtryk og undersøge din urinprøve.  Alt sammen for at sikre dig og dit barns fortsatte udvikling i positiv retning.”

Se mere på: https://jordemoder.dk/privat-jordemoder/

Konsultationer

Privathospitalet Kollund
Bredsdorffvej 10, Kollund, 6340 Kruså

Privathospitalet Kollund – Fredericia afdeling
Bødkervej 3, 7000 Fredericia

 

Lasse Raaberg

Overlæge
Speciallæge i Gynækologi

Pia de Nully

Overlæge,
Speciallæge i Gynækologi

Tidsbestilling: 74 30 11 30

Patient information