På Privathospitalet Kollund har vi ingen nævneværdig ventetid. Dog kan det i praksis tage noget tid hvis der skal hentes journalmateriale, scanninger eller anden materiale hjem inden du kommer til undersøgelse på Privathospitalet Kollund.

Alle har brug for at du hurtigt venter tilbage til din hverdag. Det kan i forvejen være svært at overskue en situation, hvor skade eller sygdom griber ind i din dagligdag. I en sådan situation har man ikke brug for unødige bekymringer om lange ventelister – tiden kan bruges langt bedre på at blive rask.

På Privathospitalet Kollund kan du blive behandlet hurtigt, og der går ikke lang tid mellem forundersøgelse og behandling, så du kan blive rask og hurtigst muligt vende tilbage til din dagligdag.

Læs mere

Patienter, der benytter sig af det udvidede frie sygehusvalg kan se mere om ventetider på mitsygehusvalg.dk

Det kan være svært at overskue regler og rettigheder omkring det udvidede frie sygehusvalg. Regionerne har patientvejledere, der kan hjælpe og vejlede dig.

 

Sådan bliver man patient Sundhedsforsikring Sygeforsikringen Danmark Frit Sygehusvalg Patient på PHK Behandlingsforløb Om Ventetider Relevante links