På Mit Sygehusvalg kan du se ventetider på offentlige og private hospitaler.

Udredningsretten er 4 uger (30 dage) og behandlingsretten er 8 uger (60 dage). Disse rettigheder gælder både på offentlige og private hospitaler. Kan den ikke overholdes har du mulighed for at benytte dig af et andet tilbud.

Du kan finde de aktuelle ventetider på et udsnit af de forskellige behandlinger, som vi tilbyder, på Mitsygehusvalg.dk. Ventetiderne gælder for de patienter, der benytter sig af det udvidede frie sygehusvalg og er vejledende.

For forsikringspatienter kan det være anderledes jvnf. de aftaler, der foreligger med din sundhedsforsikring. Ligeledes kan patienter, som betaler selv, aftale tid direkte med bookingen.

Find venteinfo her…

På Privathospitalet Kollund kan du blive behandlet hurtigt, og der går ikke lang tid mellem forundersøgelse og behandling, så du kan blive rask og hurtigst muligt vende tilbage til din dagligdag.

Alle har brug for at du hurtigt vender tilbage til din hverdag. Det kan i forvejen være svært at overskue en situation, hvor skade eller sygdom griber ind i din dagligdag. I en sådan situation har man ikke brug for unødige bekymringer om lange ventelister – tiden kan bruges langt bedre på at blive rask.

På Privathospitalet Kollund har vi ingen nævneværdig ventetid. Dog kan det i praksis tage noget tid hvis der skal hentes journalmateriale, scanninger eller anden materiale hjem inden du kommer til undersøgelse på Privathospitalet Kollund.

Læs mere

Patienter, der benytter sig af det udvidede frie sygehusvalg kan se mere om ventetider på mitsygehusvalg.dk

Det kan være svært at overskue regler og rettigheder omkring det udvidede frie sygehusvalg.
Regionerne har patientvejledere, der kan hjælpe og vejlede dig. Læs mere her ……

 

Sådan bliver man patient Sundhedsforsikring Sygeforsikringen Danmark Frit Sygehusvalg Patient på PHK Behandlingsforløb Om Ventetider Relevante links