Mit Sygehusvalg
Her kan du se ventetider og kvalitetstal på forskellige behandlinger på såvel offentlige som private sygehuse. Ventetiderne er vejledende og gælder for patienter, som benytter det udvidede frie sygehusvalg.
Ret til at vælge Privathospital (Udvidet Frit Sygehusvalg)
Denne hjemmeside er udgivet af Danske Regioner og Sundhed.dk. Den oplyser om de aftaler som Danske Regioner har indgået med privatsygehuse og privatklinikker og hvilke behandlingstilbud, der er omfattet af aftalerne.
Sygeforsikring “danmark”
Sygeforsikring.dk og Sygeforsikringen Danmarks hjemmeside, hvor du kan læse mere om at være privatforsikret og om tilskud til behandlinger.
Sundhedsstyrelsen
Sundhedsstyrelsens hjemmeside.
e-Sundhed
Hjemmesiden er udviklet i samarbejde mellem Indenrigs- og Sundhedsministeriet og Sundhedsstyrelsen og oplyser bl.a. om ventelister og kvaliteten på de enkelte hospitaler.
Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse
Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse hjemmeside, hvor du kan finde information om frit og udvidet frit sygehusvalg. Følg fra forsiden linket “sundhed” og fortsæt på linket “sygehusvæsen”.

Sådan bliver man patient Sundhedsforsikring Sygeforsikringen Danmark Frit Sygehusvalg Patient på PHK Behandlingsforløb Om Ventetider Relevante links