Vi sætter en stor ære i at gøre din behandling på Privathospitalet Kollund så sikker og behagelig som muligt. Derfor retter vi al vores opmærksomhed på behandlingsplanlægningen, hvor du, som patient, er i centrum. Et veltilrettelagt behandlingsforløb er afgørende for at opnå det bedste resultat.

Det er helt afgørende, at du føler dig tilpas og i trygge hænder hos os. Det er vores mål, at du som patient på Privathospitalet Kollund undersøges og behandles af den samme speciallæge i hele forløbet – lige fra den første forundersøgelse til den endelige udskrivelse.

På den måde kender din personlige speciallæge dig og din baggrund. Informationen lettes og den personlige kontakt sikrer dig tryghed, sikkerhed og sammenhæng gennem hele dit behandlingsforløb.

Privathospitalet Kollund har et tæt samarbejde med de praktiserende læger, de offentlige hospitalers specialafdelinger, fysioterapeuter, kiropraktorer og andre behandlere i sundhedsvæsenet.

Kommunikationen foregår elektronisk, som er hurtig og sikker. F.eks. vil din egen læge modtage udskrivningsbrev og plan umiddelbart efter din behandling. Det sikrer sammenhæng i dit behandlingsforløb.

Du, har som patient, fuld adgang til dine journaldata og kan finde dine journal fra Privathospitalet Kollund på din e-journal 24 – 48 timer efter at du har været til undersøgelse.

Du finder din e-journal på www.sundhed.dk eller via www.borger.dk

 

Sådan bliver man patient Sundhedsforsikring Sygeforsikringen Danmark Frit Sygehusvalg Patient på PHK Behandlingsforløb Om Ventetider Relevante links