Undersøgelse og behandling af sygdomme i bevægeapparatet

Ortopædkirurgi omfatter undersøgelse og behandling af lidelser i bevægeapparatet (knogler, led muskler, sener, nerver m.m.).
Smerter og gener ved bevægelse af kroppens led kan have mange årsager. Blandt dem er fejlstilling f. eks. efter brud, slidforandringer og ledbåndsskader, men fælles for dem er, at de hæmmer din bevægelighed og forringer livskvaliteten.

Et ortopædkirurgisk indgreb kan lindre og i de fleste tilfælde helt fjerne smerter og gener fra bevægeapparatet.

På Privathospitalet Kollund tilbyder vi de fleste former for ortopædkirurgi, som f.eks. behandling af skulder- og albuesmerter og korsbåndsskader.
Vores højt specialiserede ortopædkirurger behandler også slidgigtsrelaterede lidelser i hofteled og knæled, herunder bl.a. operationer på ledbrusk og ledhinder samt primær led­udskiftning (kunstigt hofteled og kunstigt knæled).

Vi har valgt at samle beskrivelserne af nogle af vores behandlings-tilbud og operationer i hovedgrupper i menuen herunder. Har du spørgsmål angående behandlinger, som ikke er beskrevet her, er du meget velkommen til at kontakte os via mail eller på telefon: 74 30 11 30.

Konsultationer

Privathospitalet Kollund
Bredsdorffvej 10, Kollund, 6340 Kruså

Privathospitalet Kollund – Fredericia afdeling
Bødkervej 3, 7000 Fredericia

Privathospitalet Kollund – Esbjerg afdeling
Gl. Færgevej 2, 6700 Esbjerg

Tidsbestilling: 74 30 11 30

Information

Skulder
Hofte
Knæ
Korsbånd
Meniskskade
Fod og Ankel