Privathospitalet Kollund er et af Danmarks førende privathospitaler, hvor områder som kvalitet, patientsikkerhed og service er i højsædet. Privathospitalet Kollund har konsultationer i Fredericia, Esbjerg og Kollund.

Hurtig og kompetent behandling

Vi tilbyder hurtig og kompetent undersøgelse og behandling indenfor en lang række specialer, og vore kompetencer favner bredt. Uanset om der er tale om rygkirurgi, plastikkirurgi eller et af de andre specialeområder, varetages undersøgelse og behandling udelukkende af erfarne og veluddannede sundhedsprofessionelle.
Teknologien er en vigtig del af sikkerhed og succes ved behandlingerne. Operationsstuer er forsynet med moderne og godkendt medicoteknisk udstyr, der løbende overvåges og serviceres, således at der altid er den højeste sikkerhed i behandlingen for vores patienter. Privathospitalet Kollund har en hurtig 1,5 Tesla MR-scanner, hvor det bla. er muligt at undersøge hele bevægeapparatet, ryg, hjerne og galdeveje (MRCP).

Ophold på hospitalet

Et ophold på Privathospitalet Kollund skal i videst muligt omfang være en positiv oplevelse, hvor du som patient føler dig tryg og i gode hænder.
Vi har tiden, mulighederne og kompetencerne til at give dig et ophold med et professionelt og effektivt behandlingsforløb.
Vi tilbyder dig førende specialistbehandling på højt fagligt niveau, så hvad enten du er privat patient, forsikringspatient eller offentlig patient byder vi dig hjertelig velkommen på Privathospitalet Kollund.

Kvalitet og Patientsikkerhed.

Privathospitalet Kollund er akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM) under IKAS (Institut for Kvalitet i Sundhedsvæsenet). Akkrediteringsstemplet er opnået efter en lang og gennemgribende kvalitetsikringsproces, hvor der er stort fokus på patientsikkerhed og sammenhæng i undersøgelses- og behandlingsforløbet.

Privathospitalet Kollund er medlem af brancheforeningen Sundhed Danmark og Dansk Erhverv.
På Privathospitalet Kollund er der ligeledes fokuseret på arbejdsmiljøet og hospitalet er godkendt af Arbejdstilsynet med en “grøn smiley”.

Vores historie Privathospitalet Kollund Indretning og faciliteter Overnatningsmuligheder Kvalitetssikring Personale Ledige stillinger Bestyrelsen Virksomhedsgrundlag Klager