Privathospitalet Kollund ligger smukt placeret ved Flensborg Fjord kun få kilometer fra den dansk-tyske grænse. Her midt i disse flotte omgivelser finder du et af Danmarks mest moderne og innovative Privathospitaler.

Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde komfortable omgivelser, der giver dig optimal mulighed for et vellykket og behageligt ophold.

Hospitalet fremstår indbydende hvidt og ligger tilbagetrukket på en grund ud til Fjordvejen. Indenfor er der også sørget for de perfekte betingelser. På Privathospitalet Kollund finder du udelukkende enestuer, og alle hospitalets rummelige stuer er smagfuldt indrettede og byder på alle nødvendige faciliteter som f.eks. tv og adgang til internettet samt eget bad og toilet.

Lokalområdet

Pårørende og besøgende til indlagte kan indlogeres på Fakkelgaarden, Hotel des Nordens eller Bed & Breakfast på Lindegaarden, som alle ligger i umiddelbar nærhed af hospitalet i de mest spektakulære omgivelser. Kontakt privathospitalets reception for reservation.

Spisesteder

Pårørende, som ikke behøver overnatning, men blot et måltid mad, hvil i forbindelse med besøget kan få en udsøgt kulinarisk oplevelse på Fakkelgaarden eller Restaurant Bind, begge restauranter er placeret ud til Flensborg Fjord og har en fantastisk udsigt og yderst velrenommerede køkkener. Det samme gælder Lindegaarden i Kollund, som i høj grad også er et besøg værd.

Blomster

Ønsker man som pårørende at give blomster, kan det bestilles hos blomsterhandler
Klokkeblomsten
.

Vores historie Privathospitalet Kollund Indretning og faciliteter Overnatningsmuligheder Kvalitetssikring Personale Ledige stillinger Bestyrelsen Virksomhedsgrundlag Klager