Privathospitalet Kollund anbefaler følgende overnatningsmuligheder for patienter og deres pårørende:

Hotel og Restaurant Fakkelgaarden >
– er skønt beliggende direkte ud til Flensborg fjord og rummer såvel hotel som en af landets bedste restauranter. Som gæst på Fakkelgaarden kan man således opleve hvordan forunderlig fransk madkunst, luksuriøse omgivelser, professionel betjening og stemningsmættet atmosfære går op i en højere enhed.

Hotel Benniksgaard >
– er opført i de tidligere staldbygninger til gården Benniksgaard, emmer af hygge og romantik. Fra flere af værelserne er der den smukkeste udsigt over Benniksgaard Golf Bane og Flensborg Fjord.

Lindegaarden >
Monika Buhl Kragh, som driver Lindegaarden, er passioneret for det danske, spanske og italienske Køkken. Gode råvarer og masser af autentisk smag samt det rustikke er her nøgleordene.
I 2017 åbnede Lindegaarden Kollund med restaurant, Bed and Breakfast samt gårdbutik.

Marina Minde >
Husbåde udlejes beliggende i Marina Minde Marina mellem Gråsten og Broager.

Hotel Des Nordens >
– er beliggende i Tyskland, lige over grænsen ved Kruså og kan tilbyde et dejligt ophold, gode restauranter samt en hel del fritidsaktiviteter, såsom swimmingpool, wellness etc.

 

Vores historie Privathospitalet Kollund Indretning og faciliteter Overnatningsmuligheder Kvalitetssikring Personale Ledige stillinger Bestyrelsen Virksomhedsgrundlag Klager