Privathospitalet Kollund anbefaler følgende overnatningsmuligheder for patienter og deres pårørende:

Hotel og Restaurant Fakkelgaarden
Hotel og Restaurant Fakkelgaarden er skønt beliggende direkte ud til Flensborg fjord og rummer såvel hotel som en af landets bedste restauranter. Som gæst på Fakkelgaarden kan man således opleve hvordan forunderlig fransk madkunst, luksuriøse omgivelser, professionel betjening og stemningsmættet atmosfære går op i en højere enhed.

Hotel Des Nordens
Hotel Des Nordens er beliggende i Tyskland, lige indenfor grænsen og kan tilbyde et dejligt ophold, gode restauranter samt en hel del fritidsaktiviteter, såsom swimmingpool, wellness etc.

Hotel Benniksgaard
Hotel Benniksgaard, der er opført i de tidligere staldbygninger til gården Benniksgaard, emmer af hygge og romantik. Fra flere af værelserne er der den smukkeste udsigt over Benniksgaard Golf Bane og Flensborg Fjord.

Lindegaarden
Monika Buhl Kragh, som driver Lindegaarden, er passioneret for det danske, spanske og italienske Køkken. Gode råvarer og masser af autentisk smag samt det rustikke er her nøgleordene.
I 2017 åbnede Lindegaarden Kollund med restaurant, Bed and Breakfast samt gårdbutik.

Kollund Rooms
Bed and Breakfast beliggende i nærheden af Privathospitalet Kollund.

Hausboot Fjordblik
Husbåd udlejes beliggende i Marinaminde Marina mellem Gråsten og Broager.

 

Vores historie Privathospitalet Kollund Indretning og faciliteter Overnatningsmuligheder Kvalitetssikring Personale Ledige stillinger Bestyrelsen Virksomhedsgrundlag Klager