Henrik Jessen

Henrik Jessen er født i Nr. Nebel i 1955 og kommer med en bred økonomisk baggrund som CFO i forskellige brancher hvor han har arbejdet i entreprenørbranchen, handel og industri, leasing samt transport. Er uddannet Cand.Merc. som efterfølgende er opdateret med en CBA fra Henley samt kurser indenfor M&A.

Carsten Bruun

Carsten Bruun er speciallæge i ortopædisk kirurgi med subspeciale i rygkirurgi. På Privathospitalet Kollund har han sammen med Elin Nielsen-Gehrt opbygget den rygkirurgiske funktion. Han har som baggrund bestyrelsesuddannelse og i sin tidligere karriere gennemgået OLAU 2 – 4 (Overlægers Administrative Uddannelse). Siden 1. oktober 2011 ejer Carsten Bruun ApS Privathospitalet Kollund.

Elin Nielsen-Gehrt

Elin Nielsen-Gehrt har siden 2006 været direktør på Privathospitalet Kollund A/S. I 2005 var hun med til at opbygge Kollund Rygklinik der i 2006 fusionerede med Privathospitalet Kollund. Elin Nielsen-Gehrt har økonomisk kandidatuddannelse fra Syddansk Universitet, HD i organisation og ledelse. Herudover uddannelse som projektleder. Som sygeplejerske er det specielt det akutte arbejde samt arbejdet med ledelses- og kvalitetsikringsprojekter, der har haft interesse.

Vores historie Privathospitalet Kollund Indretning og faciliteter Overnatningsmuligheder Kvalitetssikring Personale Ledige stillinger Bestyrelsen Virksomhedsgrundlag Klager