Åben og patientvenlig MR-scanner på Privathospitalet Kollund

På Privathospitalet Kollund foretages MR-Scanning i en åben og dermed meget patientvenlig Siemens C! scanner. Den er meget stabil og har fungeret rigtigt godt men er desværre ikke længere mulig at skaffe reservedele til. Vi forventer den erstattet med en 1,5 T scanner inden længe, hvorefter vi kan tilbyde et meget bredt spektrum af undersøgelser i Kollund også.

Vi udfører aktuelt MR undersøgelser inden for følgende områder

  • Lænde- og brystryg
  • Hofte og bækken

Ledsager kan være med, f.eks. ved scanning af børn.

Ved øvrige undersøgelser henviser vi videre til vores samarbejdspartnere nedenfor.

Samarbejdspartnere

MR-scanner.dk
MR-scanner.dk i Horsens foretager et bredt spektrum af undersøgelser i såkaldt højfeltsscanner, dvs. 1,5 Tesla. I denne scanner kan man udover bevægeapparat også foretage undersøgelser af de indre organer, f.eks. galde og galdeveje (MRCP) samt såkaldte artrografier (ledundersøgelse med kontrast). MR-scanner.dk ligger tæt ved motorvejen og let tilgængelig.

Progardia Healthcare
Beliggende i Teglgårdsparken  i Middelfart tilbyder Progardia MR-scanning i 3,0 T scanner. Den højeffektive scanner kan bla. tilbyde helkropsscanning og som et af helt få steder i Danmark også fuld og meget skånsom udredning af prostata. Herudover et bredt udsnit af undersøgelser, inkl. MR-artrografi. Læs mere

 

Hvis du har spørgsmål angående undersøgelser, som ikke er beskrevet her, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 74 30 11 39 / 74 30 11 30.

Book tid til undersøgelse

Priser

Om MR-scanning Om magnetisk resonans MR undersøgelse Middelfart Horsens Radiologisk team