Progardia Healthcare i Middelfart foretager alle former for led-, organ- og neurologiske undersøgelser af højeste kvalitet i nyeste 3 tesla MR-scanner. Derudover er Progardia specialister i at lave MR helkrop og er eneste private aktør på det danske marked, der kan foretage MR-scanning af prostata jf. nationale og internationale retningslinjer. læs mere her.

Scanneren har dobbelt så højt signal sammenlignet med en 1.5 tesla-scanner. Dette betyder, at kvaliteten af undersøgelsen er væsentlig bedre på 3 tesla, da det teknisk er muligt at se mere på billederne.

Progardia har skabt et specielt patientvenligt miljø. Dette for at skabe de bedste forudsætninger for en vellykket scanning. Scanneren har en ekstra stor åbning på 70 cm, hvor der er plads til patienter op til 250 kg. Beroligende film eller musik efter eget ønske tilbydes under scanningen. Der er mulighed for at få en pårørende med ind til scanneren, som kan ses via et spejl under hele undersøgelsen. Progardia ligger tæt på både motorvej og banegård.

Læs mere på Progardia’s hjemmeside.