Martin Lindberg-Larsen - speciallæge i ortopædkirurgi
Martin Lindberg-Larsen

Martin Lindberg-Larsen, Speciallæge i ortopædkirurgi, PhD og klinisk lektor.

Erfaring:
Specialiseret i knæalloplastikkirurgi. Har siden 2014 hovedsageligt beskæftiget sig med den kirurgiske behandling af slidgigt i knæ (knæalloplastikoperationer). Herunder operationer med delproteser (uni-knæ) og re-operationer (revisioner). Har siden 2017 været ansat som afdelingslæge og klinisk lektor på Odense Universitetshospital og har siden 2018 været speciallægekonsulent på Privathospitalet Kollund.

Videnskab og Undervisning:
Ansat som klinisk lektor i ortopædkirurgi ved Odense Universitetshospital (Syddansk Universitet) og varetager undervisning af medicinstuderende samt vejledning af PhD studerende. Har publiceret et stort antal videnskabelige artikler indenfor knæ- og hoftealloplastikkirurgi med særligt fokus på kirurgiske strategier (herunder fast-track kirurgi) og patientsikkerhed under og efter operation. Har været inviteret foredragsholder ved flere nationale og internationale kongresser.

Fellowships:
European Knee Society Travelling Fellowship 2015, London, Southampton, Brussels, Berlin, Lyon, Marseille, Florence, Pavia.
EFORT Travelling Fellowship 2012, Barcelona og Madrid

Faglige medlemskaber:
European Knee Society (EKS)
Dansk Ortopædkirurgisk Selskab
Dansk Selskab for Hofte og Knæ-alloplastik kirurgi