Neostrata Kemisk Peel

NeoStrata er avancerede og klinisk gennemprøvede hudplejeprodukter, der kun forhandles i lægeklinikker. Hudplejeprodukterne er effektive og de kan anvendes alene, men kan med fordel anvendes i kombination med NeoStratas kemisk peeling.

Hvilken type af NeoStratas peeling, der passer bedst til din hudtype og dit behov, planlægger vi sammen med dig ved en forundersøgelse. Styrelsen for Patientsikkerhed besluttet, at der ikke er krav om betænkningstid, så hvis du beslutter dig for behandling med peeling, kan du give dit samtykke til behandling med det samme.

Privathospitalet Kollund tilbyder denne kosmetiske behandling i Fredericia.

 

Hvad er NeoStrata peeling?

En peeling med NeoStrata hjælper din hud med at forny sig og regelmæssige behandlinger giver en jævnere og mere spændstig og modstandsdygtig hud.

En behandling med NeoStrata kan udføres som AHA- Peeling eller Retinol Peeling. Begge typer er såkaldte kemiske peelinger. Fordelen ved kemisk peeling er, at den nænsomt fjerner døde hudceller og sætter gang i hudens nydannelsesprocesser. Kemisk peeling er et perfekt supplement til en række andre æstetiske behandlinger.

 

Hvem har gavn af NeoStrata peeling

Personer med fine overfladiske rynker, lette solskader, godartede pigmentforandringer, grov hud, forstørrede porer og uren hud. Samtidig kan peelingen også være fugtgivende og hudopstrammende.

 

Forsigtighedsregler

De fleste, som er sunde og raske, kan behandles med NeoStrata Peeling.
Du kan ikke behandles hvis:

  • Du har infektion i huden
  • Du er gravid/ammer
  • Du anvender medicin, som medfører lysfølsomhed, blodfortyndende medicin
  • Du har visse nyre, – lever, – eller immunsygdomme
  • Du anvender binyrebarkhormon som tabletter eller injektion.

Der skal gå 6 måneder fra ophør med Isoretinoin mod acne, 3 måneder fra kirurgiske indgreb i området, og 6 måneder efter strålebehandling i hoved/halsområdet.

 

Før en behandling

Kemisk peeling kan foretages på ansigt, hals og brystparti.
Behandlingen må ikke foretages på en forbrændt eller af anden grund irriteret hud.
Du skal være så nybarberet som muligt, men dog ikke samme dag.
En behandling med NeoStrata påbegyndes på klinik og afsluttes derhjemme med produkter, som tager hensyn til netop din hud.

 

Efter en behandling

Efter en behandling med NeoStrata kan du tage direkte på arbejde. Der er ikke behov for en restitutionstid. Det er meget vigtigt at huske at bruge solcreme hver dag i min. 3 måneder efter en kemisk peeling.

 

Efter en AHA-Peeling

Huden kan udvikle en let rødme og eventuelt skalle af i et par dage. Alt efter peelingens styrke og hudens tilstand anbefaler din behandler, hvilket produkter, at du skal anvende umiddelbart efter behandlingen.

 

Efter en Retinol Peeling

Huden begynder typisk at skalle af efter 2-3 dage og den kan blive ekstra følsom og udvikle rødme. Det forsvinder igen efter ca. 1 uge. I nogle tilfælde forekommer der ingen afskalning, men behandlingen har dog stadig den samme gode effekt. I ugen efter en Retinol Peeling anbefales NeoStrata serum med PHA, som virker genfugtende og restituerer huden. Efter en uge kan du fortsætte med dine almindelige hudplejeprodukter.

 

Forventet effekt

Der kræves ofte flere peelinger i en serie på 3 behandlinger.

 

Det kan være en fordel at skifte mellem AHA og Retinol peeling for at opnå det bedste resultat. Herefter vil det behandlede område fremtræde med et forynget, mere glansfuldt, ensartet og opstrammet udtryk. Der kan behandles med et interval på cirka 4-8 uger.

Inden behandlingen begyndes, vil der altid blive taget et foto, så effekten af behandlingen kan følges. Behandlingsvirkningen holder sædvanligvis i lang tid, men vil være afhængig af din livsstil og solbeskyttelse. Desuden vil god og regelmæssig hudpleje understøtte virkningen af peelingen. Du vil kunne blive rådgivet i hudpleje og produkter på klinikken

 

Bivirkninger:

Almindelige: Rødme, hævelse, kløe,

 

Sjældne: Pigmentfejl samt forsinket heling kan i sjældne tilfælde vare i op til 4 måneder. Hvis du oplever disse problemer, bedes du henvende dig til klinikken.

 

Meget sjældent: ses ar og længerevarende misfarvning.

 

Betænkningstid

Ved en forundersøgelse får du mundtlig og skriftlig information om behandlingen.

Som Sundhedsstyrelsen foreskriver skal der ikke være betænkningstid før peeling behandling.

 

Konsultationer

Privathospitalet Kollund
Bredsdorffvej 10, Kollund, 6340 Kruså

Privathospitalet Kollund – Fredericia afdeling
Bødkervej 3, 7000 Fredericia

 

Kosmetisk behandling på Privathospitalet Kollund varetages af Sabine Vestergaard, kosmetisk sygeplejerske.
Ansvarlig Plastikkirurg er Jesper Halling.

Sabine Vestergaard

Operations- og Kosmetisk Sygeplejerske
Specialuddannet i Kosmetiske behandlinger

 

Jesper Halling

Speciallæge i Plastikkirurgi

 

Tidsbestilling: 74 30 11 30