Information og Samtykke

Ved plastik- og kosmetisk kirurgi gælder der særlige lovregler, der skal sikre at du som patient er velinformeret og giver dit samtykke til behandling på baggrund af grundig information. Læs uddrag af bekendtgørelsen her.

Når du bestiller tid til en forundersøgelse ved en speciallæge i plastikkirurgi, medsender vi bla. en pjece omhandlende den behandling, du har forespurgt på.

Når du kommer til forundersøgelsen vil du blive undersøgt af speciallægen og denne vil, efter undersøgelsen, gennemgå om det er muligt at foretage en behandling og i givet fald hvilket resultat, der kan forventes, behandlingsforløbet, komplikationsrater samt risici.

Hvis du herefter ønsker behandling, kan vi, efter gældende lovregler, ikke aftale det med det samme men det kræves at du får en vis betænkningstid (som regel 1 uge). Du og speciallægen aftaler derfor i stedet en yderligere kontakt (f.eks. på telefon), hvor du igen kan tale med speciallægen omkring behandlingen og give dit samtykke til at du ønsker behandlingen. Tilbagemelding skal ske direkte til Speciallægen.
Du kan herefter aftale operationstid med speciallægen eller evt. senere få tilsendt tiden.

På selve operationsdagen skal du supplere det mundtlige samtykke med et skriftligt, hvilket gøres på et specielt skema.

Konsultationer

Privathospitalet Kollund
Bredsdorffvej 10, Kollund, 6340 Kruså

Privathospitalet Kollund – Fredericia afdeling
Bødkervej 3, 7000 Fredericia

Jesper Halling

Speciallæge i Plastik- og Kosmetisk Kirurgi

Christian Jordening

Speciallæge i Plastik- og Kosmetisk Kirurgi

 

F.eks.:

Brystforstørrende operation (all inclusive) fra kr. 29.500,-

Fedtsugning fra kr. 13.020,-