Hvert år kommer mange danskere til skade når de dyrker idræt. Ankelforstuvninger, fibersprængninger, smerter i skuldre, ben, knæ og ankler er nogle af de hyppigste idrætsskader. Skaderne kan være i form af akutte skader (traumer) og overbelastningsskader som regel opstået over længere tid.

På Privathospitalet Kollund kan vi tilbyde undersøgelse og behandling for skader og sygdomme, der kan opstå i relation til idræt og genere eller hindre idrætsudøvelse. Vi har stor erfaring på det idrætsmedicinske og idrætstraumatologiske område og kan sikre sportsudøvere en hurtig, optimal udredning og behandling.

Ved kontakten til Privathospitalet Kollund aftales undersøgelse afhængig af hvilket område i kroppen, som du har problemer med.

Vores ekspertise på området har bl.a. bevirket, at mange professionelle sportsudøvere undersøges, scannes og behandles på Privathospitalet Kollund.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre, hvilke idrætsskader vi kan behandle på Privathospitalet Kollund.

Konsultationer

Privathospitalet Kollund
Bredsdorffvej 10, Kollund, 6340 Kruså

Privathospitalet Kollund – Fredericia afdeling
Bødkervej 3, 7000 Fredericia

Privathospitalet Kollund – Esbjerg afdeling
Danmarksgade 47, 6700 Esbjerg

Privathospitalet Kollund – Århus afdeling
Skolegade 19, 8000 Århus

Michael Maul

Overlæge,
Speciallæge i Ortopædkirurgi
Certificeret Idrætsmediciner

Uwe Koll

Overlæge,
Speciallæge i Ortopædkirurgi
Certificeret Idrætsmediciner

Erfarent og kompetent team

Sportsklinikken Kollund har to certificerede sportsmedicinere, der arbejder med forebyggelse og behandling af sportsskader.

 

Tidsbestilling: 74 30 11 30

Patient information

Meniskskade
Korsbånd
Blokade