Dikteringsprogrammet kører på den lokale PC mens alt det andet jo er på fjernskrivebord.
Men du kan styre det fra diktafonen - også fra fjernskrivebordet.

Sådan gør du:

F1 for start af dikteringsprogram (som ligger usynligt på QuattroPC, når du er på fjernskrivebord)

Du skal så trykke "new" for at begynde at diktere. Diktafonen lyser rødt, når du dikterer/recorder.

F3 for at afslutte den aktuelle diktering.

Og derefter "new" til den næste.

Overførsel af Diktater
Programmet lægger diktaterne i Folder A

På fjernskrivebordet kan du åbne "QPC Folder A" og mappen med dine egne diktater (Initialer + Diktat). Og så flytter du diktaterne fra den ene mappe til den anden med musen. Du kan derefter også gemme en sikkerhedskopi af diktaterne i en mappe på PC'en.

Hvis du er usikker på om dikteringen fungerer kan du altid minimere fjernskrivebordet og checke programmet på QuattroPC's skrivebord.