En endoskopisk undersøgelse er en vigtig del af udredningen af lidelser i mave- og tarmkanal. Undersøgelsen bruges ofte til at be- eller afkræfte mistanker om potentielt alvorlige sygdomme.Endoskopisk team består af meget erfarne og kompetente fagpersoner, der ser det som sin vigtigste opgave at sikre patienten en grundig og professionel udredning. I endoskopisk team fokuserer man meget højt på ro, tryghed og et højt informationsniveau.

Tom Bonnesen

Speciallæge i organkirurgi, Overlæge, MD.
2002 – 2009 Overlæge på Organkirurgisk afdeling, Sønderborg Sygehus
2008 – Speciallægekonsulent på Privathospitalet Kollund
Særlige interesser:

Tom Bonnesen har stor og mangeårig erfaring med udredning af mave- tarmsygdomme ved endoskopi

Merete Borg

Speciallæge i organkirurgi, Overlæge, MD.

Susanne Eriksen

Sygeplejerske

Bente Jensen

Uddannelse og ansættelser.

Bente Jensen er uddannet fra Den sønderjyske Sygeplejeskole i 1978. Hun har fungeret som operationssygeplejerske siden 1980 og gennem 80’erne arbejdet i Paamiut, Grønland samt som afdelingssygeplejerske på Sentraloperasjon Telemark Sentralsykehus, Skien, Norge. Fra 1989 på ortopædisk operationsafdeling Aabenraa Sygehus.

Bente Jensen har været ansat på Privathospitalet Kollund siden 2006, som teamansvarlig sygeplejerske indenfor ortopædkirurgi.

Hun har løbende deltaget i diverse landskurser i Danmark og Norge samt diverse kurser/temadage om dokumentation – kvalitetssikring – sterile procedurer. Udover at deltage i Dansk AO-kursus, ATCN – Advanced Trauma Care for Nurses har hun foretaget studieture til bl.a. London og Cork, Irland.

Om endoskopierUndersøgelsen Tarm- og Endetarmskræft KoloskopiSigmoideoskopiGastroskopiEndoskopisk team