Behandlinger - Om ortopædkirurgi

Ortopædkirurgi omfatter undersøgelse og behandling af lidelser i bevægeapparatet (knogler, led muskler, sener, nerver m.m.).
Smerter og gener ved bevægelse af kroppens led kan have mange årsager. Blandt dem er fejlstilling f. eks. efter brud, slidforandringer og ledbåndsskader, men fælles for dem er, at de hæmmer din bevægelighed og forringer livskvaliteten.

Et ortopædkirurgisk indgreb kan lindre og i de fleste tilfælde helt fjerne smerter og gener fra bevægeapparatet.

På Privathospitalet Kollund tilbyder vi de fleste former for ortopædkirurgi, som f.eks. behandling af skulder- og albuesmerter og korsbåndsskader.
Vores højt specialiserede ortopædkirurger behandler også slidgigtsrelaterede lidelser i hofteled og knæled, herunder bl.a. operationer på ledbrusk og ledhinder samt primær led­udskiftning (kunstigt hofteled og kunstigt knæled).

Vi har valgt at samle beskrivelserne af nogle af vores behandlings-tilbud og operationer i hovedgrupper i menuen herunder. Har du spørgsmål angående behandlinger, som ikke er beskrevet her, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformular eller på telefon: 74 30 11 30.

 

Om ortopædkirurgiSkulder og overarmAlbue og underarmHåndled og håndHofteKnæFod og ankelkirurgiACP-behandlingBlokadeOrtopædkirurgisk teamPrivathospitalet Kollund A/S CVR 14616284 Bredsdorffsvej 10, Kollund, 6340 Kruså Tlf. +45 74 30 11 30 E: info@privathospitaletkollund.dk
Klinik Esbjerg, Danmarksgade 47, 6700 Esbjerg - Klinik Kolding, Bramdrupskovvej 20A, 6000 Kolding - Klinik Århus, Grenåvej 117, 8240 Risskov

       
IKAS - kvalitetsrapport
IKAS er Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet. Klik på logoet herunder for at se vores rapport.

Sundhedsstyrelsens rapporter
Se Sundhedsstyrelsens rapporter vedr. kontrolbesøg. herunder (klik på logo)

Sundhed Danmark
Privathospitalet Kollund er medlem af Sundhed Danmark (Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker)