Links
Vente-info
Her kan du se ventetider på forskellige behandlinger på såvel offentlige som private sygehuse. Ventetiderne er vejledende og gælder for patienter som benytter det udvidede frie sygehusvalg.
Sygehusvalg
Denne hjemmeside er udgivet af Danske Regioner og oplyser om de aftaler som Danske Regioner har indgået med privatsygehuse og privatklinikker og hvilke behandlingstilbud der er omfattet af aftalerne.
Sygeforsikring "danmark"
Sygeforsikring.dk og Sygeforsikringen Danmarks hjemmeside, hvor du kan læse mere om at være privatforsikret og om tilskud til behandlinger.
Sundhedsstyrelsen
Sundhedsstyrelsens hjemmeside.
Sundhedskvalitet
Hjemmesiden er udviklet i samarbejde mellem Indenrigs- og Sundhedsministeriet og Sundhedsstyrelsen og oplyser bl.a. om ventelister og kvaliteten på de enkelte hospitaler.
Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse
Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse hjemmeside, hvor du kan finde information om frit og udvidet frit sygehusvalg. Følg fra forsiden linket "sundhed" og fortsæt på linket "sygehusvæsen".


Privathospitalet Kollund A/S CVR 14616284 Bredsdorffsvej 10, Kollund, 6340 Kruså Tlf. +45 74 30 11 30 E: info@privathospitaletkollund.dk
Klinik Esbjerg, Danmarksgade 47, 6700 Esbjerg - Klinik Kolding, Bramdrupskovvej 20A, 6000 Kolding - Klinik Århus, Grenåvej 117, 8240 Risskov

       
IKAS - kvalitetsrapport
IKAS er Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet. Klik på logoet herunder for at se vores rapport.

Sundhedsstyrelsens rapporter
Se Sundhedsstyrelsens rapporter vedr. kontrolbesøg. herunder (klik på logo)

Sundhed Danmark
Privathospitalet Kollund er medlem af Sundhed Danmark (Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker)