Privatlivspolitik / Cookies

Oversigt:


  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  4. Formål med cookies på vores website
  5. Google Analytics
  6. Brug af personoplysninger


 
1. Ejeroplysninger

Privathospitalet Kollund
Bredsdorffsvej 10, Kollund
6340 Kruså
Tlf.: +45 7430 1130
Email: info@privathospitaletkollund.com

 
2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer/tablet/smartphone for at kunne "genkende" dig som bruger.
Der gemmes ikke nogen form for personlig information i en cookie, det er ikke et program eller en app og kan ikke indeholde virus eller malware.

 
3. Sådan sletter du - eller blokerer for - cookies

Som bruger kan de selv bestemme om du vil acceptere at websites sætter cookies. Du kan også selv både slette og håndtere det i din(e) browser(e). Herunder finder du fremgangsmåde for relevante browsere / sletning af cookies der sættes af Flash og for de mest anvendte browsere til tablets og telefoner.

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser
Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser
Vejledning i at slette cookies på Opera browser
Vejledning i at slette cookies på Safari browser
Vejledning i at slette flash cookies: (gælder alle browsere)
Vejledning i at slette cookies på iPad, iPhone, iPod touch
Vejledning i at slette cookies fra Android telefoner
Vejledning i at slette cookies fra Windows Phone 7

4. Formål med cookies på vores website

Vi bruger cookies til først og fremmest at kunne følge med i trafikken på sitet. Det har vores interesse fordi vi kan måle hvor på siden interessen er størst, hvor brugere starter og hvor de befinder sig når de logger af igen m.m.
De cookies der bruges i den forbindelse, er de der sættes af Google Analytics. Det kan du læse mere om på dette website: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Vi bruger desuden cookies til følgende:

Registrering af tilmeldte brugere, herunder deres seneste besøg, besøgenes varighed m.m.
Vi sætter cookies også for at registrere om du har klikket "Acceptér cookies" (det gør du når du lukker dialogboksen om brugen af cookies) og for at tælle unikke besøgende på siden.

Der sættes cookies fra "AddThis" - udbyderen af tjenesten der gør os i stand til at kunne tilføje de enkelte sider til sociale medier som Twitter, Facebook og LinkedIn.

Vi bruger ikke momentant cookies i forbindelse med annoncering, det er dog hensigten at det på sigt vil ske. Der gives af samme grund ikke informationer til tredjepart

 
5. Google Analytics

Som allerede nævnt, bruger siden cookies fra Google Analytics - til måling af trafik.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 
6. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Privathospitalet Kollund, skal du rette henvendelse på info@privathospitaletkollund.com eller på telefon +45 7430 1130. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 



Privathospitalet Kollund A/S CVR 14616284 Bredsdorffsvej 10, Kollund, 6340 Kruså Tlf. +45 74 30 11 30 E: info@privathospitaletkollund.dk
Klinik Esbjerg, Danmarksgade 47, 6700 Esbjerg - Klinik Kolding, Bramdrupskovvej 20A, 6000 Kolding - Klinik Århus, Grenåvej 117, 8240 Risskov

       
IKAS - kvalitetsrapport
IKAS er Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet. Klik på logoet herunder for at se vores rapport.

Sundhedsstyrelsens rapporter
Se Sundhedsstyrelsens rapporter vedr. kontrolbesøg. herunder (klik på logo)

Sundhed Danmark
Privathospitalet Kollund er medlem af Sundhed Danmark (Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker)