Behandlingsforløb

Vi sætter en stor ære i at gøre din behandling på Privathospitalet Kollund så sikker og behagelig som muligt. Derfor retter vi al vores opmærksomhed på behandlingsplanlægningen, hvor du, som patient, er i centrum. Et veltilrettelagt behandlingsforløb er afgørende for at opnå det bedste resultat.

Det er helt afgørende, at du føler dig tilpas og i trygge hænder hos os. Det er vores mål, at du som patient på Privathospitalet Kollund undersøges og behandles af den samme speciallæge i hele forløbet - lige fra den første forundersøgelse til den endelige udskrivelse.

På den måde kender din personlige speciallæge dig og din baggrund. Informationen lettes og den personlige kontakt sikrer dig tryghed, sikkerhed og sammenhæng gennem hele dit behandlingsforløb.

Privathospitalet Kollund har et tæt samarbejde med de praktiserende læger, de offentlige hospitalers specialafdelinger, fysioterapeuter, kiropraktorer og andre behandlere i sundhedsvæsenet.

Kommunikationen foregår elektronisk, som er hurtig og sikker. F.eks. vil din egen læge modtage udskrivningsbrev og plan umiddelbart efter din behandling. Det sikrer sammenhæng i dit behandlingsforløb.

Du, har som patient, fuld adgang til dine journaldata og kan altid rekvirere udskrift af din journal ved at henvende dig til sekretariatet.

 

Hvordan bliver man patientSundhedsforsikringSygeforsikringen danmarkFrit SygehusvalgPatient på PrivathospitaletBehandlingsforløbOm ventetiderRelevante LinksPrivathospitalet Kollund A/S CVR 14616284 Bredsdorffsvej 10, Kollund, 6340 Kruså Tlf. +45 74 30 11 30 E: info@privathospitaletkollund.dk
Klinik Esbjerg, Danmarksgade 47, 6700 Esbjerg - Klinik Kolding, Bramdrupskovvej 20A, 6000 Kolding - Klinik Århus, Grenåvej 117, 8240 Risskov

       
IKAS - kvalitetsrapport
IKAS er Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet. Klik på logoet herunder for at se vores rapport.

Sundhedsstyrelsens rapporter
Se Sundhedsstyrelsens rapporter vedr. kontrolbesøg. herunder (klik på logo)

Sundhed Danmark
Privathospitalet Kollund er medlem af Sundhed Danmark (Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker)